Acest site este dedicat tuturor iubitorilor de dans si celor care isi doresc sa invete sa danseze singuri de acasa.

Acest club de dans este minunat! Incepand de la oameni pana la cursurile care sunt predate.Este activitatea ideala de a face sport,si a te dezvolta intr-un mod sanatos.Odata ce incepi sa faci primii pasi de vals sau cha-cha-cha…vazand atmosfera placuta in care dansezi ,poti spune ca devi ,,dependent” de dans. Cu alte cuvinte e sportul ideal nu numai pentru copii ci si pentru adulti! Recomand cu mare drag

 

Corina

Recenzie

Ce ar trebui sa stii inainte sa apuci de dansul pentru nunta ta de vis

Most frequent questions and answers
Iti multumesc pentru interesul aratat acestui subiect si imi doresc ca acest material sa te ajute in acest sens.

I Daca esti pasionat de dans sau se apropie cel mai frumos eveniment din viata ta. Inscrie-te cu adresa ta de mail la newsletter si iti v-om trimite un material gratuit care te va ajuta sa imi faci o coregrafie frumoasa pe care sa o tii minte toata viata.

Te ajuta sa iti depasesti emotiile

 Sa nu te stresezi inutil pregatirii dansului, astfel incat rezultatul sa fie un dans al mirilor frumos, elegant, vesel …  asa cum ti-l doresti.

T

Te ajuta sa iti depasesti emotiile

 Sa nu te stresezi inutil pregatirii dansului, astfel incat rezultatul sa fie un dans al mirilor frumos, elegant, vesel …  asa cum ti-l doresti.

How can I edit the masks ?

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

What do I need to open the files ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words

How can I edit smart objects ?

  Daca ai si alti prieneni sau cunostinte care iti doresc un dans frumos si elegant la nunta lor ne poti da un share sa primeasca si ei acest material.  Iti multumim anticipat!