Gym

Dans.Pasiune.Incredere

Curs de dans online

 

Zizinului 119 Brasov 

Call: (0724) 233722

Vrei informatii noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newslatter completand numele si adresa de mail. Pentru a primi materiale gratuite de la noi

Programul cursurilor noastre din sala 

 Curs Incepatori ora 18.30 Luni si Miercuri

Curs Intermediari ora 19.30 Luni si Miercuri

Curs Avansati ora 20.30 Luni si Miercuri

Curs Seniori ora 18.00 Vineri

Curs Nou West Coast Swing

Curs Incepatori Cupluri 0ra 19.30 Vineri

Abonament Silver

85/luna

Ce primesc ? Acces la platforma noastra. In platforma gasim video-uri de Salsa si Bachata de nivel incepator structurare foarte bine pentru a-ti fii uros sa inveti. De repetat poti sa repeti cand vrei si de cate ori vrei tu, nu depinzi de programul instructorilor.

0.00

Taxa de inscriere

Hai la Dans.
In Familie.

In urma cu 11 ani am deschis primul curs de dans pentru adulti in sala noastra. Aici am inceput sa predam cunostintele noastre acumulate pe parcursul anilor ca dansatori de performanta. Am testat si ne-am perfectionat o metoda care functioneaza foarte bine atat pentru cursurile tinute Online cat si pentru cele Offline. Avem experienta in predat de 16 ani. In aceasta perioada am reusit sa invatam peste 4000 de oameni sa danseze si sa se bucure de viata si de pasiunea lor frumoasa 💃🕺. Din dorinta de a reusi sa invatam cati mai multi oameni sa danseze am ales varianta ONLINE pentru a nu mai depinde de programul sali de dans si a nu mai fii nevoie sa te deplasezi pana acolo. POTI invata la tine acasa sa dansezi. Noi te sprijinim si te ajutam cu metoda noastra sa inveti. Hai la dans.

abonament vip

Aceste abomanet iti ofera toate beneficile. Acces la video-urile de nivel incepator, intermediar si avansat. Video-urile le primesti intr-o ordine de la usor la complex pentru a ii fii usor sa inveti. Acestea se deblocheaza o data cu evolutia ta ca dansator/dansatoare.

1. Primesti feedback personalizat pentru tine in cele doua intalniri private cu instructorul. 2. Ai un grup de lucru in care primestii sfaturi si indrumari de la instructor cat si de la colegi tai. Tot pe grup iti poti evalua singur progresul si poti socializa cu colegi tai. 3. O data pe luna ne intalnim cu toti colegi online sa va raspundem la intrebarile pe care le aveti.

Instructor Personal

Ai posibilitate sa ai un instructor peronal care sa te ajute sa inveti corect si sa te poata corecta daca este cazul. Tu ii trimiti un video cu tine si el iti spune ce ai facut bine si ce poti inbunatati la dansul tau. Tot ce trebuie sa faci este se iti iei un abomanet care are aceeasta avantaj.

Ore Live

Din dorinat de a te ajuta ne-am gandit sa ne vedem periodic live. Aceste intalniri au rolul de a iti da mici trucuri si sugestii cum sa inveti mai repede si corect. In acest mod o sa iti fie mai usor sa inveti avand suport personalizat pentru fiecare peroana care are nevoie de asta. 

Grupul de Suport

Acest grup iti va fii de mare folos. In momentul in care ai o intrebare si nu stii raspunsul ai sa fii ajutat atat de instructori cat si de colegii tai de curs. Asta iti va face viata mai usoara si modul de a invata va fii mai usor si distractiv, putand sa socializezi cu colegi tai pe aceasta subiect. 

Testimoniale

Recomand cu incredere !!! Dansul nu inseamna numai muzica, fascinatie, miraj si aplauze. Fara munca pasul nu gaseste ritmul, iar fara profesor, dansul isi pierde melodicitatea si stralucirea.

Nicoleta

I-as recomanda la orice ora! Sunt super profesionisti si cu o rabdare de otel! Mai ales cu cei stangaci. Va multumim din suflet pentru momente de admirat o viata! Tineti-o tot asa!

Ramona si Alex

Work

Pasiune.Perseverenta.Progres

Contact

Program

Luni – Vineri: 10.00 – 21.00

Sambata: 10.00 – 14.00

Tel. +40 724 233 722

Fa-ti un cont Gratuit